Perfect Chocolàte Puddîng
Kamis, 09 April 2020
Thîs Homemäde Chocoläte Puddîng îs ä stunnîng mäke-äheäd mouthwäterîng dessert thät’s creämy änd smooth. Ît’s än eäsy recîpe wîth ä few sîmple îngredîents: räspberry jello powder, cool whîp, hälf änd hälf mîlk, gelätîn, unsweet chocoläte änd sugär.
Îngredîents
Ràspberry Làyer
· 3 oz Ràspberry jello
· 1 cup boîlîng wàter
· 1/2 cup cold wàter
· 2 cups whîpped creàm or cool whîp
Chocolàte Làyer
· 1/2 cup hàlf ànd hàlf mîlk
· 2 pàckets unflàvored gelàtîn
· 2 cups cold wàter
· 1/2 cup unsweetened chocolàte chopped or chocolàte chîps
· 2/3 cup grànulàted sugàr
Înstructîons
Ràspberry Làyer
1. Plàce à muffîn tîn on à work surfàce. Set 6 wîne glàsses on the dîàgonàl în the cups ànd set àsîde.
2. În à smàll-medîum bowl, àdd 1 cup of boîlîng wàter ànd gelàtîn ànd stîr slowly untîl dîssolved.
3. Àdd 1/2 cup cold wàter ànd mîx well. Set àsîde to cool untîl hàlf set (Thîck but not fîrm). Ît tàkes àbout over 1 hour àt room temperàture or 5-10 mînutes în the frîdge.
4. Once ît’s hàlf-settled, àdd whîpped creàm ànd mîx well.
5. Pour the mîxture înto eàch glàss. Keepîng the glàsses în posîtîon, slowly lîft the trày ànd trànsfer to the frîdge to chîll for àt leàst 2 hours to set.
Chocolàte Làyer
1. În à smàll-medîum sàucepàn, àdd hàlf ànd hàlf mîlk. Sprînkle gelàtîn on top ànd set àsîde for 2 mînutes.
2. Whîsk în cold wàter untîl mîxed, ànd then àdd the chocolàte ànd sugàr.
3. Plàce over medîum-low heàt ànd cook for àbout 8-12 mînutes untîl the mîxture càn coàt the bàck of à spoon eàsîly. Then remove from heàt. Let ît cool completely.
4. …….
5. ………
Ful Recips: izzycooking